Art KIKLCA / MAJČKA ZVONKA.BALONKA – kolaž.ka / MINT PIKA MARJETKA

49,90

Počisti

Izvirna in drugačna kiklca oz. majčka…lahko jo nosiš na več načinov: kot kiklco na zvon oz. kot A model, z vrvico prilagodiš širino spodaj ali jo nosiš kot top majčko in imaš tako zelo veliko kombinacij.

V spodnji rob je vstavljena vrvica, s katero reguliraš model kiklce, vse od modela na zvon do ozke kiklce, odvisno koliko zavežeš vrvico. Na koncu narediš pentjico, ki jo preprosto lahko tudi odrežeš, če ima predolge trakce.

Gre za zelo kvaliteten in prijeten material – elastičen JERSEY, z ročno izrezanim in strojno prišitim motivom metulja in rožic. Oblačilo je zelo primerno tudi za NOSEČNICE.

Posebnost KOLAŽK je, da so sestavljene iz različnih materialov, torej izdelane so v tehniki kolaža, s sestavljanjem iz različnih kosov blaga v obliki trikotnikov.

Osnovni material kiklce / majčke je zelo elastičen, kombiniran s PASOM / PATENTOM iz JERSY-ja, ki je prav tako elastičen in raztegljiv, tako se lepo poda in prilagodi tvojemu trebuščku oz. prsnemu delu, če nosiš kot majčko, z vrvico v patentu si lahko še dodatno reguliraš prsni obseg ali obseg pasu, z vrvico spodaj pa obliko krila, ali ostaja na zvon, ali rahlo na A, ali pa balončica.

Blago imam vedno na voljo, tako je možna izdelava V VSEH ŠTEVILKAH oz. PO TVOJI MERI

Izbereš lahko številko IZ ZALOGE, vse ostale velikosti manjše / večje pa šivam PO NAROČILU / PO TVOJI MERI, da ti je kiklca potem kot ulita, izdelana posebej za tvojo postavo in v primerni dolžini zate.

 

Ustvarja Vila: Jasna Seifried – VILA DARILA

Poklepetaj z mano...
Poklepetaj z mano...
Klepet
Connecting...
Trenutno nisem dosegljiva. Prosim pusti sporočilo.
Trenutno sem zasedena. Prosim poskusi kasneje.
:
:
:
Imaš kakšno vprašanje, potrebuješ pomoč? Piši mi...
:
:
Klepet je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad