št. S/M – FriStajl DALJŠA OBLEKA – KROGICA / belo srebrna

59,90 47,00

ZADNJA
Počisti

…ko se počutiš popolnoma udobno in sproščeno, a še vedno zelo modna, elegantna in fancy…oblekca je nosljiva vso leto…na različne načine…na pajkice, nogavice, ozke hlače, brez vsega…na majčke dolg rokav, pulije…na balerinke, petke, sandale…res veliko je kombinacij…

INFO in NAROČILA tudi na: info@vila-darila.si

Material je zelo kvaliteten, kompakten, ne predebel, lahkoten, elastičen viskozen jersy. Je zelo prijeten za kožo in nošenje in ne povzroča alergij…oblekca nikjer ne veže in ne tišči, saj je ohlapna in material elastičen. Gre za “oversized” oblekco, torej malce prevelikega videza v zgornjem delu, tako da je zelo udobna in lahkotna za nošenje, ne gre za ozek, teliran model.

Motivi so vsi ročno izrezani iz blaga, ki se ne para in strojno prišiti, tako da ne rabiš skrbeti, da bi se aplikacija pri pranju kaj sprala ali poškodovala. Oblekca je opremljena tudi z našito 3D srebrno ploščico – VILA DARILA – , za prepoznavnost blagovne znamke.

PASKI – TRAKCI: tanjši črn trakec + malce širši SIV, trakec je snemljiv in vpet v zašite zančice ob straneh. Tako da lahko poljubno kombiniraš. Zvežeš na pentljico, ali pustiš prosto spuščenega. Po tvoji želji.

 

Poklepetaj z mano...
Poklepetaj z mano...
Klepet
Connecting...
Trenutno nisem dosegljiva. Prosim pusti sporočilo.
Trenutno sem zasedena. Prosim poskusi kasneje.
:
:
:
Imaš kakšno vprašanje, potrebuješ pomoč? Piši mi...
:
:
Klepet je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad