KOMPLET JEANS BALONČICA & MAJČKA – pink BUTTERFLIES

89,90

Počisti

Blago – jeans imam vedno na voljo, tako je seveda možna izdelava V VSEH ŠTEVILKAH oz. PO TVOJI MERI

Ob nakupu lahko izbiraš med dvema modeloma, na fotografiji je vedno model BALONČICA, kako izgleda A model.ka, pa si lahko vzorce lahko ogledaš na osnovni strani kiklc. 

Izbereš lahko številko IZ ZALOGE, vse ostale velikosti manjše / večje pa šivam PO NAROČILU / PO TVOJI MERI, da ti je kiklca potem kot ulita, izdelana posebej za tvojo postavo in v primerni dolžini zate.

Osnovni material kiklce je kvaliteten, lahkoten, tanjši JEANS, kombiniran s PASOM / PATENTOM iz JERSY-ja, ki je elastičen in raztegljiv, tako se lepo poda in prilagodi tvojemu trebuščku, lahko se zaviha navzdol in je s tem kiklca krajša. 

POSEBNOST KIKLCE: motiv rožic, ki so zelo skrbno in natančno ročno izrezane iz blaga in v celoti strojno prišite na kiklco

TRAKEC: vsaka kiklca ima v zančici ob straneh vpet trakec. Ta se lahko zveže na pentljo, lahko ga odstraniš iz kiklce in zamenjaš s kakšnim drugim tanjšim usnjenim paskom, ki ga imaš doma.

Pri večini modelov kiklc, je možna izbira barve trakca, tako da si lahko ustvariš poljubno kombinacijo, saj trakec zelo spremeni izgled same kiklce.

Ustvarja Vila: Jasna Seifried – VILA DARILA

Poklepetaj z mano...
Poklepetaj z mano...
Klepet
Connecting...
Trenutno nisem dosegljiva. Prosim pusti sporočilo.
Trenutno sem zasedena. Prosim poskusi kasneje.
:
:
:
Imaš kakšno vprašanje, potrebuješ pomoč? Piši mi...
:
:
Klepet je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad