FRISTAJL ŠIROKE HLAČE – FLOWERS

49,90 37,00

ZADNJE
Počisti

Fancy, ZELO udobne široke hlače….širok model z normalnim sedalnim delom spredaj in zadaj, z zavihkom patenta v pasu pa si sama reguliraš ali jih nosiš malce nižje spuščene ali z višjim pasom, kakor ti ustreza.

Material je zelo tanek, lahkoten, kvaliteten, neelastičen, lepo padajoč, zelo prijeten za kožo in nošenje…deluje kot svila…hlače nikjer ne vežejo in ne tiščijo, saj gre za za širši model, ki ni tesno oprijet po bokih, tako so zelo udobne in tudi kakšna kilca več ali manj se nikjer ne pozna.

Osnovni material je kombiniran s PATENTOM / PASOM iz JERSYja, ki je elastičen in raztegljiv, tako se lepo poda in prilagodi tvojemu trebuščku. Patent se za polovičko lahko zaviha tudi navzdol, saj šivi niso vidni in je tako pas lahko nižji, če raje nižje nosiš. V patent je vstavljena vrvica za dodatno reguliranje pasu.

Prav tako so vstavljene vrvice spodaj v hlačnici, tako lahko nosiš prosto spuščene ali z vrvicami stisneš in jih nosiš na balonček v spodnjem delu. In s tem tudi reguliraš dolžino. Odvisno tudi od tega kaj obuješ zraven.

 

Poklepetaj z mano...
Poklepetaj z mano...
Klepet
Connecting...
Trenutno nisem dosegljiva. Prosim pusti sporočilo.
Trenutno sem zasedena. Prosim poskusi kasneje.
:
:
:
Imaš kakšno vprašanje, potrebuješ pomoč? Piši mi...
:
:
Klepet je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad